Login

Lagerhotel

Vores lagerhotel er tørt og opvarmet!

På vores lagerhotel i Hillerød, som naturligvis er tørre og opvarmet, opstilles varerne i reoler der er tilpasset den enkelte opgave. Vi opbevarer alt form for indhold og har

bl.a. opbevaring fra Charlottenlund, Hellerup, Holte, Hørsholm, Lyngby, Rungsted og Hillerød.

Vi pakker og mærker varerne, hvorefter vi leverer til planlagte tid og sted.

Når familien eksempelvis skal flytte og endnu ikke har fundet sit drømmehus, eller når svagstrømsingeniøren skal arbejde i EU i tre år, tilbyder WINDUM Hillerød Møbeltransport A/S at opbevare indbo i den mellemliggende periode i kortere eller længere tid.

Opbevaring sker i træcontainere

Træcontainere er noget af det mest sikre opbevaringssystem der findes, på seks kubikmeter. I den store hal på Rønnekrogen 19 står træcontainerne nummerede i tre lag.

Vi hjælper gerne fra start til slut

Det mest normale er, at WINDUM Hillerød Møbeltransport A/S selv henter flyttegodset for at pakke det forsvarligt. Men der er også mulighed for personligt at pakke dem. Der kan stå otte flyttekasser per kubikmeter, og en treværelses lejlighed vil normalt fylde fire containere.

Hver uge kører 6 – 8 biler til Fyn og Jylland med møbler til forretninger, institutioner og udstillinger.

Lagerhotel til webfirmaer

Vi tilbyder nu lagerhotel til webfirmaer eller til andre med behov for lagerkapasitet, eventuel pakning og forsendelse og mulighed for kontorfaciliteter. Kontakt os gerne for at høre om en unik løsning, der passer til din forretning.

Vores lagersystem sikrer en hurtig og korrekt levering.

Spørgsmål til din flytning?

Contact us

WINDUM Hillerød Møbeltransport A/S

Hvidsvørmervej 161
DK-2610 Rødovre
Telefon: 48 26 17 95
Fax: 48 24 26 86

info@windum.dk